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旬のフルーツヨーグルト

Yogurt with Fresh Fruits

2014.05.02|BLOG, RECIPE

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5月の「Fresh」第一弾は「フルーツ」に着目。5月に旬を迎える代表的な果物には、びわやさくらんぼ、オレンジなどの柑橘類などがあります。まずはシンプルに、旬のフルーツの「Fresh」を楽しむとっておきのレシピをご紹介します。

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Photography: Ryo Shirai

 

recipe

4人分  /  調理時間15分 Serves 4 people / Prep time 15 minutes

INGREDIENTS
  • 旬のフルーツ 適量【5月にオススメ】甘夏 1個、晩柑 2個、黄金柑 3個
  • ペパーミント 適
  • はちみつ 大さじ2
  • ドライフルーツ
  • 【オススメ】ブルーベリー
  • ミューズリー 100g
  • ヨーグルト 500g(1個)
  • Your favorite fresh fruits (Recommend in May: 1 Amanatsu, 2 Bankans, 3 Oogonkan
  • Peppermint to your liking
  • 2 tbsp of Honey
  • Dry Fruits (Dry blueberries recommended with citrus)
  • Muesli 100g
  • Yogurt 500 g (1 container)
STEPS
  1. フルーツの皮をむき食べやすいサイズにカットする。
  2. お好みでミントなどのハーブをちぎりフルーツに合わせる。
  3. ハチミツを加えフルーツを軽く混ぜ合わせる。
  4. ミューズリーやドライフルーツをそこに加え混ぜる。
  5. グラスやジャーなどにヨーグルトを入れ、その上にフルーツ類をのせ完成。

  1. Peel your favorite seasonal citrus fruits and cut into bite-size pieces.
  2. Tear pieces of your favorite herbs such as mint and mix with fresh fruit.
  3. Add and mix in honey.
  4. Toss in muesli and dry fruits of your liking.
  5. Place yogurt in a glass jar (we used a Weck jar) or glass cup and place fruits mixing made from step 1-4.

Recipe by Shota Tashiro (MERCI BAKE)